YME Projects & Contracts en COVID-19

1024 682 YME Projects & Contracts

ALPHEN AAN DEN RIJN – 19 oktober 2020. Nederland is nog steeds in de ban van de COVID-19 pandemie. Yme Projects & Contracts werkt daarom sinds de Corona-pandemie Nederland bereikte, zoveel mogelijk op afstand. Het op afstand werken staat haaks op de klankbetrokkenheid die Yme Projects & Contracts uit wil stralen. Met een goede mix van beeld-vergaderen, bellen, mailen en een  -volgens de RIVM-richtlijnen- bezoek aan de klant geven wij invulling aan deze nieuwe manier van werken, zonder onze identiteit te verliezen. Toch missen ook wij de sociale cohesie. Wij hopen van harte dat de maatregelen die in Nederland van kracht zijn, niet in de laatste plaats voor alle ondernemers die hierdoor worden getroffen, snel leiden tot het afschalen van de beperkende maatregelen. Tot die tijd geldt: ‘Wij staan graag -met gepaste afstand- voor u klaar.”