Yme Projects & Contracts traint nu ook digitaal

1024 768 YME Projects & Contracts

ALPHEN AAN DEN RIJN – 21 oktober 2020. Genoodzaakt door de COVID-19 pandemie heeft Yme Projects & Contracts haar trainingen digitaal aan mogen bieden. Met de nodige opstart-perikelen zijn er inmiddels twee trainingen verzorgd. De trainingen van ons kenmerken zich door veel interactie. Hoewel gevreesd werd voor een gebrek aan deze interactie, bleek niets minder waar. Via zgn. breakout-rooms kunnen trainees gezamenlijk aan een opdracht werken om vervolgens terug te keren in de centrale presentatie. Om geconcentreerd te kunnen blijven werken, werd elk uur tenminste 10 minuten gepauzeerd. Wij gaan onderzoeken hoe we deze methode van training geven, verder kunnen professionaliseren. Vooralsnog zijn wij erg blij dat we op deze manier onze klanten kunnen blijven bedienen. Ook voor u kunnen wij trainingen verzorgen op het gebied van Projectmanagement, Risicomanagement en Aanbesteden & Contracteren. Nu dus ook digitaal. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.